Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Ercan Uzunlar, Hastanede Vefat Etti

Ordu'nun Altınordu ilçesinde trafiğe kapalı yolda motosikletin çarpması sonucu ağır yaralanan 61 yaşındaki Ercan Uzunlar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olayın Detayları
Olay, 23 Mart'ta Altınordu ilçesi Yeni Mahalle Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, motosiklet sürücüsü Enes A. (24), trafiğe kapalı olan caddede seyir halindeyken sokak köpekleri kendisini kovalayınca kaçmaya başladı. Bu sırada seyir halinde olan Enes A'nın kullandığı motosiklet, cadde üzerinde koşan Ercan Uzunlara çarptı.
Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, motosikletin aniden Ercan Uzunlara çarpması ve ardından yaşananlar net bir şekilde görülebiliyor.
Motosiklet Sürücüsü Gözaltına Alındı
Kaza sonrasında ağır yaralanan Ercan Uzunlar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsü Enes A. ise gözaltına alındı.
Şüpheli Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Enes A., çıkarıldığı hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayın detayları ise adli sürecin devamında daha fazla netlik kazanacak.

Ercan Uzunlar'ın Acı Kaybı
Tedavi süreci boyunca yoğun çaba sarf edilen Ercan Uzunlar, maalesef 8 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Bu acı olay, aynı ailenin daha önce de benzer bir şekilde trafik kazasında hayatını kaybeden bir ferdi için yine acı bir hatırlatma oldu.